Aktiviteter / Teambuilding

Teambuildings forløb

Teambuilding er typisk et målrettet forløb med specifikke temaer, som evalueres løbende, typisk som feed back under processen.
 
Formålet klarlægges før arrangementet i samarbejde med fimaet, skolen mv. Vores instruktør tager notater, tilpasser øvelserne løbende ud fra "gruppens udvikling" og formåen.
 
De pædagogiske metoder varierer alt efter målgruppen, antal af personer og selve formålet. Vi ønsker at være praksisnær og bruge naturen, derfor bliver I ikke præsenteret for de store PowerPoint prænsentationer.
 
Med mere end 30 øvelser, herunder specialbyggede baner, giver det os gode muligheder for at skræddersy et program, som passer til netop jeres behov.
 
Vores center giver fysiske  muligheder for at opleve hinanden på anderledes positive og sjove måder. Det får til tider ”noget mere” frem i mennesker.  
 
Aktiviteterne afvikles på en sjov og positiv måde, hvor alle kan deltage aktivt. Vi tager højde for alder og fysisk formåen m.v.
 
Vi har en praktisk tilgang, sund fornuft, humor, mange års erfaring med mange typer af mennesker ...... nogle af vores spidskompentencer.
 
 
 
 
 
 
 
 
Vestjysk Friluftcenter | CVR: 26452198 | 7620 Lemvig  | Tlf.: +45 20450077