Aktiviteter / High Rope
Her ses 3D princip model af vores nye Heigh Rope baner. Med aktiviteter i op til 12 meters højde. Både som teambuilding for en gruppe, men også selvudfordrende øvelser. Pt. (Sommeren 2017) havde vi de tre neden for øvelser operative, men der kommer løbende flere til!
 
 
 
Denne øvelse er en kombination af teambuilding og klatring. Styrker samarbejdet, kommunikation og koordinering på  en sjov måde.
Gruppen udpeger en klatre, personen skal klatre op langs en pæl, derefter på tværs af de vandrette planker. Gruppen på jorden skal nu hjælpe klatreren ved at holde kontra i plankerne mv. – Kommer klatreren helt over til modsatte pæl, er han i mål og gruppen har løst opgaven 100%
 
 
 
En øvelse der udfordrer klatring, balancen og afstandsvurdering! En øvelse der udfordre dig personlig, men er også sjovt for de andre at se på!  
  
 
 
 
Ølkasse stabling er en sjov og social udfordring hvor de fleste kan deltage bl.a. som hjælper. Kan udføres på to baner (Ikke vist her) så virker den som en konkurrence mellem to hold. Styrker korpsånden !
 
 
 
 
Vestjysk Friluftcenter | CVR: 26452198 | 7620 Lemvig  | Tlf.: +45 20450077